Zoeken naar de doelen concertagenda

de doelen concertagenda  
De Doelen.
Afgelopen week heeft de Rotterdamse zangeres Magda Mendes 5 april 19 in de Doelen in Paradiso de vakprijs de Gouden Notenkraker gewonnen. Op het Doelengeheugen verzamelen we mooie herinneringen aan de Doelen. Verhalen van lang geleden, verhalen van nu en morgen.
siemens

Ga rechtstreeks naar het bestelformulier of bekijk eerst rustig alle informatie over de komende concerten, bestelwijze, De Doelen, parkeergelegenheid en nog veel meer. Bij vragen kunt u altijd bellen: 010 422 52 44. of stuur ons een e-mail. Alle informatie over de concerten.
Bureaustoel
Concerten Rotterdams Philharmonisch Orkest. Rotterdams Philharmonisch Orkest. Rotterdams Philharmonisch Orkest.
Tsjaikovski, Pjotr Iljitsj. Grote Zaal, de Doelen. de Doelen, Rotterdam. Museum Boijmans van Beuningen, Rotterdam. Stel uw eigen flex-abonnement samen met 15% korting. Top 3 best verkocht. Saint-Saƫns en Debussy. Schuberts Grote Symfonie. Mozart en Strauss met Edo de Waart.
velux
de Doelen Uitagenda Rotterdam.
Het gebouw is een gemeentelijk monument en is als sluitstuk van de wederopbouw, zoals het in Rotterdam gezien wordt, van grote cultuurhistorische waarde. De zeer brede programmering, van grote publiekstrekkers tot specialistische concerten voor de doorgewinterde muziekkenner, van kinderconcerten tot concerten met muziek uit diverse herkomstlanden, maakt de Doelen een muziekhuis voor iedereen.
artist impression
De Doelen Concertkaarten, concertagenda, informatie Live Nation Nederland.
Koop kaarten voor concerten in De Doelen en vind concertdata, zaal en vervoersinformatie voor De Doelen. Vind kaarten, de concertagenda en zaalinformatie op LiveNation.nl. Hotels in de buurt. Voorkeurshotel van Live Nation Hotels in de buurt. Over De Doelen. Show niet gevonden?
Gemakkelijk online concert en musical tickets bestellen TopTicketShop.nl.
evenementen agenda van de doelen, rotterdam. Op deze pagina vindt u de evenementen agenda van Nederland. Populaire evenementen op dit moment zijn Hieronder ziet u een overzicht van alle concerten, evenementen en andere voorstellingen die wij beschikbaar hebben. Via deze pagina blijft u altijd op de hoogte van de leukste concerten en evenementen.

Contacteer ons

de goede doelen
de doelen jurriaanse zaal
fysiosport en training amersfoort
agenda de doelen rotterdam
de doelen concertagenda
fysiosport alphen aan den rijn
programma de doelen rotterdam
hotel de doelen middelburg
parkeren de doelen rotterdam
de doelen oosterhout
de doelen rotterdam vacatures
fysio sport amersfoort