Resultaten voor de doelen oosterhout

de doelen oosterhout  
Senioren appartementen Oosterhout SHBO.
Locatie Buurstede ligt op een rustige locatie aan de rand van de wijk Oosterheide in Oosterhout. Locatie De Doelen ligt daarentegen in het hartje van het centrum van Oosterhout. Bij beide locaties kunt u gebruikmaken van de thuiszorg van Volckaert.
haartransplantatie prijzen
De Doelen.
Er zijn 68 plaatsen voor mensen met fysieke klachten. De appartementen van De Doelen zijn licht en bieden veel wooncomfort. U richt uw appartement in met uw eigen spullen, zodat het snel vertrouwd voelt als thuis. Aletta Jacobspad 1 4901 MN, Oosterhout.
miele
verhuiswijzer De Doelen.
Wanneer deze na drie maanden niet zijn opgehaald, beslist Volckaert wat er met de spullen wordt gedaan. De kosten voor het opslaan en/of definitief verwijderen van eigendommen zijn voor rekening van de familie. Aletta Jacobspad 1 4901 MN, Oosterhout. 0162 480 900.
glaszetter amsterdam
Senioren huisvesting Gemeente Oosterhout.
Locatie De Doelen ligt in het hartje centrum van Oosterhout, grenzend aan winkelcentrum Het Arendshof. De woningen grenzen aan het mooie stadspark Slotpark waar het heerlijk verblijven is. Vanwege de centrale ligging beschikt De Doelen niet over een eigen parkeerterrein.
artist impression
De Doelen in Oosterhout Noord-Brabant Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Ontdek de scherpste prijs.: Vraag offerte aan. Informatie over De Doelen in Oosterhout Noord-Brabant. Het bieden van huisvesting en/of verlenen van zorg en diensten gericht op het in stand houden en/of bevorderen en/of herstellen van de gezondheid en welzijn van mensen.
Volckaert De Doelen Oosterhout.
U bent hier.: Volckaert De Doelen Oosterhout. Volckaert De Doelen Oosterhout. Verpleeghuis en verzorgingshuis. Adres Keiweg 52. 4901 JA Oosterhout. Locatie Deze locatie is onderdeel van Volckaert. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 61 waarderingen.
Service en contact van Volckaert De Doelen Oosterhout.
4901 JA Oosterhout. Locatie Deze locatie is onderdeel van Volckaert. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 61 waarderingen. 89% beveelt deze zorginstelling aan. Deel dit profiel met anderen. Volckaert De Doelen Keiweg 52 4901 JA Oosterhout 0162-473400.
Zorgcentrum de Doelen SHL-Groep.
wijzigen Ik ben.: Zorgcentrum de Doelen. 4901 JA, Oosterhout. Openingstijden voor bloedafname. Deze prikpost is gesloten op.: 4 maart 2019. Event recording 1 week. Holter onderzoek 24 uur. Maak een afspraak. U kunt hier terecht voor.: Voorbereid naar uw onderzoek.

Contacteer ons

de goede doelen
de doelen jurriaanse zaal
fysiosport en training amersfoort
agenda de doelen rotterdam
de doelen concertagenda
fysiosport alphen aan den rijn
programma de doelen rotterdam
hotel de doelen middelburg
parkeren de doelen rotterdam
de doelen oosterhout
de doelen rotterdam vacatures
fysio sport amersfoort