Op zoek naar de doelen rotterdam parkeren?

de doelen rotterdam parkeren  
Bereikbaarheid de Doelen De Doelen.
De Doelen ligt middenin het centrum van Rotterdam en is ook per auto goed bereikbaar. Vanwege drukte en het centrum en vanuit milieu-aspect adviseren wij onze bezoekers per openbaar vervoer te komen. Houd met name op vrijdag en zaterdagavond rekening met extra reistijd per auto vanwege drukte in het centrum van de stad. Parkeren en parkeerkaarten. In de directe omgeving van de Doelen bevinden zich verschillende parkeergarages.
parkeertarieven rotterdam airport
Contact bereikbaarheid De Doelen ICC Rotterdam.
De garage heeft twee ingangen: Weenatunnel 50 en Mauritsstraat 4 ingang aan de zijde van de Schouwburg. Het is niet meer mogelijk om vanuit deze garage binnendoor naar de Doelen te lopen. Voor touringcars zijn in de binnenstad van Rotterdam speciale parkeerplaatsen.
hotel rotterdam centraal
Parkeren De Doelen Rotterdam.
Parkeren De Doelen Rotterdam. De Doelen is het hoofdpodium van het Rotterdamse Muziekleven. Helaas gaat parkeren niet altijd even makkelijk bij De Doelen omdat het voor en na concerten erg druk kan zijn. De Doelen zelf levert geen parkeerkaarten meer.
parkeertarieven rotterdam airport
Parkeren De Doelen 5, per avond Parkeren in Lijnbaan.
Het monumentale gebouw uit 1966 en de hoogwaardige programmering hebben internationale allure en een uitstekende reputatie. De Doelen geldt al jaren als één van de sterkste cultuurmerken van Rotterdam. Parkeren bij de Doelen. Ga jij naar een concert in de Doelen in Rotterdam?
google adverteren
De Doelen Openingstijden, prijzen, route en beoordelingen.
Parkeren De Doelen. De Doelen vind je in het centrum van Rotterdam op het Schouwburgplein naast de Pathe bisocoop. Vanaf Rotterdam CS kom je er met de trein of metro, naar Rotterdam CS. Voor het openbaar vervoer in Rotterdam heb je een OV-Chipkaart nodig.
parkeertarieven rotterdam airport
Parkeergarage Concert en congresgebouw De Doelen Rotterdam parkeergarages Concertgebouw reserveren NEOPARKING.
waar te parkeren slimme in. NEDERLANDS ESPAÑOL ENGLISH FRANCAIS DEUTSCH ITALIANO. Reserveer uw parkeerplaats in Concert en congresgebouw De Doelen in een paar klikken. KIES UW BESTEMMING. Voer een duidelijk adres in. Klik op het voorstel om het adres van de bestemming te bevestigen X. Of kies een plaats in Rotterdam.
Schouwburgplein 1 Parkeren in Rotterdam.
De Schouwburg Rotterdam, de Doelen, de bioscoop en natuurlijk de cafés en restaurants rondom het Schouwburgplein. En je staat vlakbij de Lijnbaan, het kloppend winkelhart van Rotterdam. Bekijk hier de routebeschrijving naar parkeergarage Schouwburgplein 1 2. Bekijk hier de route video naar parkeergarage Schouwburgplein 1 of 2 Kies voor 1 of 2 in de Weenatunnel. Plan je route Algemene Routebeschrijving. PR Kralingse Zoom. In de buurt. Reserveer nu met korting! Makkelijk geregeld en korting op jouw parkeersessie. Reserveer een plek tot één uur voor aankomst. Dagtarief 0600: 2200.: 0.50 per 15 minuten. Nachttarief 2200: 0600.: 1.00 per 60 minuten. 24 uur, 7 dagen per week. Let op: online reserveren is stukken voordeliger. Toegankelijk voor rolstoelen. Elektrisch opladen mogelijk. 210 cm Doorijhoogte. 2 Oplaadpunten aanwezig. Alle acties en voordeelkaarten. 24 uur parkeren voor 1750!
De Betondag bij De Doelen Parkeren in Rotterdam.
Deze liggen op loopafstand van De Doelen. Houd je het bij een kort bezoek of wil je 24 uur in Rotterdam verblijven? Kijk dan bij onze andere voordeelkaarten. Want online reserveren is goedkoper parkeren. Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van nieuwe acties.
Bereikbaarheid Rotterdams Philharmonisch Orkest. Rotterdams Philharmonisch Orkest. Rotterdams Philharmonisch Orkest.
Geplande wegwerkzaamheden op de snelweg worden aangekondigd op www.vananaarbeter.nl; kijk voor wegwerkzaamheden in de stad Rotterdam op www.rotterdamonderweg.nl. U kunt ook met de auto rijden naar een PR-terrein aan de rand van de stad en het laatste deel van uw reis afleggen met openbaar vervoer; meer informatie op de website Parkeren in Rotterdam.

Contacteer ons

sport fysio den haag
goede fysiotherapeut amsterdam
fysiotherapie gouda korte akkeren
Concertgebouw De Doelen
theater de doelen
de doelen grote zaal zitplaatsen
restaurant de doelen rotterdam
de doelen concert
de doelen rotterdam parkeren
plattegrond de doelen
nh de doelen
fysio physics gouda