Resultaten voor goede fysiotherapeut amsterdam

goede fysiotherapeut amsterdam  
Fysio centrum Amsterdam reviews echte klantbeoordelingen feedbackcompany.com.
05-05-2018 Bianca is een zeer prettige fysiotherapeut. Ze luistert goed en stopt veel extra tijd ook in eigen tijd en energie in je behandeling. Het feit dat behandeling mogelijk is in de avonduren maakt het. 25-04-2018 Goede to the piont gesprekken en behandelingen. Prettige samenwerking en voelde me op gemak en al snel resultaat. Verandering in behandeling verkorte de behandelingsduur ook nog eens voor. 21-04-2018 Ze hebben mij goed van mn klachten afgeholpen. Zijn mensen met veel verstand van zaken. Daarnaast zijn ze zeer sociaal en kijken ze naar de beste behandeling die bij mij als individu past. 16-04-2018 Prettig persoon, goed overleg over behandeling, goede behandeling en mijn klachten zijn vrijwel verdwenen. 11-04-2018 Het zijn spontane mensen die verstand van zaken hebben en mijn kind op zijn gemak hebben laten voelen. De fysiotherapiepraktijk in Amsterdam met effectieve behandelmethodes, hoge patiënttevredenheid en zorgcontracten met alle zorgverzekeraars.
opleiding Fysiotherapie

Maar ook niet-topsporters hebben veel baat bij dit innovatieve apparaat. Topfysio maakt deel uit van de medische staf van de volgende topsport organisaties VC Sneek Apollo Amsterdam. Maak kennis met de Origene. Heeft u lage rugpijn, lage rugklachten of spit?
opleiding Fysiotherapie
Fysiotherapiepraktijk in Amsterdam Fysio Nieuw Sloten 1066.
Onze klanten waarderen ons met een 9.3! Bewegen vinden we erg belangrijk. Daarom mag u tijdens uw behandeling 3 keer per week gratis komen sporten. Uw auto kunt u gratis voor de deur parkeren. Fysiotherapie Nieuw Sloten. 1066 PE Amsterdam.
klantenpas
Fysio de Baarsjes Amsterdam West Amsterdam West Fysiotherapie de Baarsjes.
NVFB-ZwangerFit is een nieuw product voor de fysiotherapeut die werkzaam is in de pre en postpartum gezondheidszorg Lees verder. Onze medische training centrum heeft programmas speciaal voor kinderen en jeugd Lees verder. Bij Fysio de Baarsjes zijn er nog diverse andere diensten waarmee wij u kunnen helpen. Ontmoet het team! Bij onze praktijk werken ruim 20 therapeuten op drie locaties. Ontmoet de complete teams van Surinameplein, Mercatorplein en Willem de Zwijgerlaan. Praktijk assistent Werktijden: ma. Willem de Zwijgerlaan. Praktijkeigenaar Werktijden: ma. Willem de Zwijgerlaan. Willem de Zwijgerlaan. Copyright 2016 Fysiotherapie de Baarsjes. Mercatorplein 119-121 1057 CA Amsterdam.
zinken dakgoot
FysioXL.
Welkom op de website van FysioXL. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Amsterdam, Zaandam of Purmerend? Heeft u een klacht, een blessure of wilt u gewoon fit worden of blijven? Dan bent u bij FysioXL aan het juiste adres.
Impressions
Fysiotherapie MCN.
Als psychosomatische fysiotherapeut richt zij haar behandeling op het herstel van een verstoord evenwicht tussen spanning en ontspanning en tussen belasting en belastbaarheid. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het Medical Taping Concept, is zij oedeemtherapeut en verzorgt zij slaaptraining voor iedereen die moeite met inslapen of doorslapen en zo niet toekomt aan een goede nachtrust. Na 20 jaar ervaring als verpleegkundige in zowel algmeen als psychiatrisch ziekenhuis heeft Dick zijn opleiding tot Oefentherapeut Mensendieck afgerond in 1994 Amsterdam.
fysiotherapie
Fysiotherapie Sento.
De fysiotherapeuten van Sento Medical hebben verschillende specialisaties, ook wel verbijzonderheden genoemd. Als fysiotherapeut in Amsterdam kunnen wij jou in bijna alle gevallen van dienst zijn als het gaat om klachten aan het bewegingsapparaat. Sento Medical is aangesloten bij alle zorgverzekeraars van Nederland.
Independer.
Welkom bij Fysiotherapie Geuzenveld. Al jaren uw specialist in bewegen!
We zijn meer te weten gekomen over ons bewegingsapparaat, we zijn in staat klachten te verhelpen/verminderen. Waar vroeger de hoop werd opgegeven daar wordt nu plaatsgemaakt voor de fysiotherapeut! Wist u dat u sinds 2006 rechtstreeks een afspraak kunt maken zonder verwijsbrief van huisarts of specialist?

Contacteer ons

sport fysio den haag
goede fysiotherapeut amsterdam
fysiotherapie gouda korte akkeren
Concertgebouw De Doelen
theater de doelen
de doelen grote zaal zitplaatsen
restaurant de doelen rotterdam
de doelen concert
de doelen rotterdam parkeren
plattegrond de doelen
nh de doelen
fysio physics gouda