Meer resultaten voor plattegrond de doelen

plattegrond de doelen  
De Doelen De Doelen ICC Rotterdam.
Download plattegrond capaciteitenoverzicht. Download plattegrond capaciteitenoverzicht. De Doelen is een veelgeroemd concertgebouw en een state-of-the-art congresgebouw. In deze combinatie van twee functies is de Doelen veruit de grootste van Nederland. Een enerverend, dynamisch bedrijf op het snijvlak van cultuur en zakelijkheid.
waterontharder
Congreszalen De Doelen ICC Rotterdam.
Download plattegrond capaciteitenoverzicht. Download plattegrond capaciteitenoverzicht. Download plattegrond capaciteitenoverzicht. Download plattegrond capaciteitenoverzicht. De Doelen bestaat uit drie kwartieren, samen geschikt voor bijeenkomsten van 100 tot 3000 personen. Elk kwartier heeft zijn eigen entree, een plenaire zaal, een foyerruimte en een aantal subzalen.
Serie
Zaalplattegrond Rotterdams Philharmonisch Orkest. Rotterdams Philharmonisch Orkest. Rotterdams Philharmonisch Orkest.
ontdek het orkest. Ontmoet de mensen. Uw steun is welkom! 100 jaar: dat vieren wij. wijk in de zaal. jubileumboek, cd en dvd. Plattegrond Grote Zaal, de Doelen Rotterdam. Let op: met ingang van seizoen 2017 2018 geldt deze gewijzigde zaalplattegrond.
eigen boekhouding doen
Grote Zaal Kwartier De Doelen ICC Rotterdam.
Download plattegrond capaciteitenoverzicht. De Doelen bestaat uit drie kwartieren, samen geschikt voor bijeenkomsten van 100 tot 3000 personen. Elk kwartier heeft zijn eigen entree, een plenaire zaal, een foyerruimte en een aantal subzalen. Afhankelijk van de grootte van een evenement kan er gekozen worden voor het gebruik van één of meerdere kwartieren.
kapper
de Doelen Rotterdam Locaties.nl.
Gecombineerd bieden de drie kwartieren plaats aan bijeenkomsten tot 3.000 bezoekers. In het hele gebouw beschikt de Doelen over uitstekende mogelijkheden voor geluidsweergave, beeldprojectie en multimediatoepassingen. Via een overdekte luchtbrug is het gebouw direct verbonden met het vijfsterren hotel The Rotterdam Marriott Hotel.

Contacteer ons

sport fysio den haag
goede fysiotherapeut amsterdam
fysiotherapie gouda korte akkeren
Concertgebouw De Doelen
theater de doelen
de doelen grote zaal zitplaatsen
restaurant de doelen rotterdam
de doelen concert
de doelen rotterdam parkeren
plattegrond de doelen
nh de doelen
fysio physics gouda