Meer resultaten voor hotel de doelen

hotel de doelen  
Grand Hotel De Doelen, Groningen Aan de Grote Markt.
Hotel de Doelen centrum Groningen. In centrum Groningen vindt u, tegenover de Martinitoren, een prachtig hotel in een monumentaal pand dat al zon 200 jaar plek tot overnachting biedt: Hotel de Doelen. Hotel de Doelen bevindt zicht aan de Grote Markt, hét gezellige middelpunt van de stad.
google suchmaschinenoptimierung
Welkom bij Hotel de Doelen Leiden.
Contact met ons. Handig om te weten. Welkom bij Hotel de Doelen. Boek nu met 5% korting. Gebouwd in 1638. Reserveer direct met 5% korting. Meer over onze historie. Copyright Hotel de Doelen Rapenburg 2 2311 EV Leiden hotel@dedoelen.com 31715120527 Privacy.
vouwgordijnen
Ben je een mens of een robot? trivago.
Neem contact met ons op via: info@trivago.nl. In een ogenblik zult u worden teruggeleid naar trivago. Kies uw land. Kesselstraße 5 7, 40221 Düsseldorf, Duitsland. Mobiele apps vind je hotel onderweg. trivago Hotel Manager voor hoteliers. Copyright 2018 trivago Alle rechten voorbehouden.
LED Lamp
KiyOh Widget.
Artist
Hotel de Doelen Nederland Groningen Booking.com.
Vorige afbeelding van de accommodatie Volgende afbeelding van de accommodatie. Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie. Hotel de Doelen 3-sterrenhotel.
Hotel De Doelen in Groningen Nederland Reviewcijfer: 7.2 Zoover.
Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel De Doelen zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Acties voor Hotel De Doelen. Bent u de eigenaar?
Hotel De Doelen Wikipedia.
Hotel De Doelen is de oudste nog bestaande horecagelegenheid van de Nederlandse stad Groningen. Het hotel is gevestigd in een pand aan de Grote Markt 36, waarvan de muren uit de 13e of 14e eeuw stammen. In de 17e eeuw woonde er de regentenfamilie Horenken en in de 18e eeuw de jonkersfamilie Alberda van Dijksterhuis.

Contacteer ons

sport fysio
de doelen geplande evenementen
fysiosport wolvega
de doelen zaandam
hotel de doelen
de doelen muiden
sport fysio amsterdam
de doelen grote zaal
de doelen rotterdam agenda
fysiosport capelle
de doelen rotterdam adres