Meer resultaten voor fysio en sport amersfoort

fysio en sport amersfoort  
Medisch Fitness Amersfoort MTCZorg voor uw programma.
Medisch Fitness Amersfoort. Verantwoord bewegen doe je samen. Sporten en bewegen is van groot belang voor uw gezondheid. Door te sporten voelt u zich fitter, heeft u minder last van lichamelijke klachten en kunt u in sommige gevallen beter omgaan met bijvoorbeeld een chronische ziekte.
fysiotherapie
Contact.
3812 EB AMERSFOORT. Telefoon: 033 46 35 600. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor fysiotherapie kunt u van maandag t/m vrijdag bij ons terecht van 8.00 uur tot 21.30 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur. Juli en augustus.: Maandag t/m zaterdag: 08.00-12.00 uur. Maandag t/m donderdag: 15.30-21.30 uur. Vrijdag van 15.30-20.30 uur. Maandag t/m zaterdag: 08.00-12.00 uur. Maandag t/m donderdag: 15.30-21.30 uur maandag tot 21.30 uur. Vrijdag van 15.30-21.30 uur. Voor meer informatie, of om u aan te melden voor de diensten van Fysio Sport Training, kunt u ook dit formulier invullen.
fitness amersfoort
Home.
In het nieuws Amersfoort. In het nieuws Zeist. In het nieuws Maarssen. COPD en Diabetes. Rug controle programma. Vanuit de gedachte dat een mens gemaakt is om te bewegen, en lichamelijke klachten veelal voorkomen, verminderd of verholpen kunnen worden door verantwoord te bewegen, hebben wij in 1996 Fysio Sport Training opgericht.
personal trainer amersfoort
FysioAmersfoort Amersfoort.
U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over: de verschillende specialisaties die onze praktijk rijk is, ons team, nieuws en hoe u ons kunt bereiken voor afspraken. Ook bieden wij FysioSport lessen en Perfect Pilates lessen aan.
sportschool amersfoort
Sportfysiotherapie Amersfoort.
Het is erg belangrijk om te achterhalen wat de oorzaak van de blessure is en hoe het komt dat de klachten mogelijk niet vanzelf overgaan. De sportfysiotherapeut kijkt hierbij naar de belangrijke aspecten van de sport en welke vaardigheden van belang zijn om goed te beheersen.
Info.
Voor het maken van een afspraak voor Fysiotherapie, Sport Training of de speciale programma's' kunt u bellen of een e-mail sturen. Voor uw sportafspraak kunt u desgewenst ook gebruik maken van onze handige App. Alle openingstijden en de lesroosters vindt u hier. Fysio Sport Training De Isselt. 3812 EB AMERSFOORT.
Medewerkers Fysio Sport Training De Isselt Amersfoort.
In 2009 heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond in Rotterdam. Na twee jaar in Rotterdam en omstreken te hebben gewerkt, ben ik sinds 2011 werkzaam bij Fysio Sport Training. De eerste vijf jaar als fysiotherapeute in Maarssen en nu als fysiotherapeute en vestigingsmanager in Amersfoort.
Sportfysiotherapie Amersfoort: Stevinstraat, Meridiaan, Databankweg.
Home Therapiesoorten Sportfysiotherapie. Sportfysiotherapie bij MTC de Fysioclub, Amersfoort. Locaties: Stevinstraat, Meridiaan, Databankweg. De sportfysiotherapeut is de specialist op het gebied van sportgerelateerde klachten met betrekking tot het houdings en bewegingsapparaat. De sportfysiotherapeut weet wat er met het lichaam gebeurt wanneer er een sportbelasting van gevraagd wordt en richt zich op het voorkomen van klachten door het uitoefenen van de sport, het herstellen van blessures en het verbeteren van de sportprestatie.

Contacteer ons

grand cafe de doelen franeker
fysio sport en training
gouda fysiotherapie
fysio en sport amersfoort
de doelen in rotterdam
de doelen restaurant
fysiotherapie in gouda
fysiosport amersfoort
fysiosport en training zeist