Meer resultaten voor jurriaanse zaal de doelen

jurriaanse zaal de doelen  
Jurriaanse kwartier De Doelen ICC Rotterdam.
Dat de Doelen ook een concertgebouw is, wordt duidelijk in het Jurriaanse Kwartier. Witte leren zitjes, kroonluchters, marmeren vloeren: dit kwartier ademt allure. De Jurriaanse Zaal is een karakteristieke concertzaal, waar de kubusvormen aan de muur bijdragen aan een optimale akoestiek.
search optimization engine
de Doelen ICC Rotterdam Rotterdam Partners Rotterdam Partners.
De Willem Burger Zaal heeft een vaste theateropstelling voor 700 personen. In het Grote Zaal Kwartier en het Jurriaanse Kwartier liggen de concertzalen van de Doelen, met bijbehorende akoestiek. In de Grote Zaal gaan maximaal 1.755 personen, in de Jurriaanse Zaal passen 465 mensen in theateropstelling.
relatiegeschenken
Doelen, Jurriaanse Concertzaal Foto van De Doelen Rotterdam, Rotterdam TripAdvisor.
De Doelen Rotterdam Afbeeldingen. Foto: Doelen, Jurriaanse Concertzaal. Van beoordeling: Genoten van sublieme van De Doelen Rotterdam. De Doelen Rotterdam. Alle 89 beoordelingen zien. 1 van 14 Concerten shows in Rotterdam. 31 10 217 1717. Kruisstraat 2 Rotterdam, 3012 CT Rotterdam, Nederland. Andere recente beoordelingen. Prachtige zaal 15/09/2018.
raamfolie auto halfords
de Doelen Rotterdam Locaties.nl.
Jurriaanse Kwartier plenaire zaal met 465 zitplaatsen. Elk kwartier heeft een eigen entree, een plenaire zaal, ruime foyers en diverse subzalen. Gecombineerd bieden de drie kwartieren plaats aan bijeenkomsten tot 3.000 bezoekers. In het hele gebouw beschikt de Doelen over uitstekende mogelijkheden voor geluidsweergave, beeldprojectie en multimediatoepassingen.
utp grondkabel
de Doelen Jurriaanse Zaal Locaties.nl.
tot 45 Bekijk zaal. tot 66 Bekijk zaal. Van der Vorm Zaal. tot 47 Bekijk zaal. tot 45 Bekijk zaal. tot 64 Bekijk zaal. Van Weelde Zaal. tot 242 Bekijk zaal. tot 85 Bekijk zaal. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op bij de Doelen.:
De Doelen Openingstijden, prijzen, route en beoordelingen.
Het huidige gebouw werd in 1966 geopend nadat het oude gebouw aan de Coolsingel in de Tweede Wereldoorlog werd verwoest. In De Doelen zijn vier zalen die allemaal een eigen ingang hebben: de Grote Zaal met 2100 plaatsen, de Willem Burger Zaal, de Jurriaanse Zaal en de Eduard Flipse Zaal.

Contacteer ons

jurriaanse zaal de doelen
fysiosport tilburg
de doelen rotterdam plattegrond grote zaal
de doelen wiki
cafe de doelen rotterdam
hotel de doelen franeker
functional movement screen protocol
functional movement screen test
grand cafe de doelen
concert de doelen rotterdam