Resultaten voor de doelen rotterdam plattegrond

de doelen rotterdam plattegrond  
de rotterdam rotterdam - 3077 MJ ROTTERDAM.
Dat doen we onder meer door uw online en offline strategie te integreren: we zorgen dat uw corporate communicatie, dat de bekendheid en reputatie van uw organisatie verbetert, naadloos aansluit bij uw marketingcommunicatie, dat uw verkooptransacties optimaliseert. Bij Bureau Kicker uit Rotterdam zijn we expert als het gaat om zon geïntegreerde aanpak.
Zaalplattegrond Rotterdams Philharmonisch Orkest. Rotterdams Philharmonisch Orkest. Rotterdams Philharmonisch Orkest.
ontdek het orkest. Ontmoet de mensen. Uw steun is welkom! 100 jaar: dat vieren wij. wijk in de zaal. jubileumboek, cd en dvd. Plattegrond Grote Zaal, de Doelen Rotterdam. Let op: met ingang van seizoen 2017 2018 geldt deze gewijzigde zaalplattegrond.
google advertentie
Totaaloverzicht De Doelen ICC Rotterdam.
Download plattegrond capaciteitenoverzicht. Download plattegrond capaciteitenoverzicht. Download plattegrond capaciteitenoverzicht. De DOELEN 2016. Neem contact met ons op voor meer informatie. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem contact op. Schrijf u in voor de Doelen ICC Rotterdam nieuwsbrief. Bedankt voor uw inschrijving.
action
De Doelen De Doelen ICC Rotterdam.
Download plattegrond capaciteitenoverzicht. Download plattegrond capaciteitenoverzicht. De Doelen is een veelgeroemd concertgebouw en een state-of-the-art congresgebouw. In deze combinatie van twee functies is de Doelen veruit de grootste van Nederland. Een enerverend, dynamisch bedrijf op het snijvlak van cultuur en zakelijkheid. Als een van de belangrijkste en drukst bezochte muziekpodia van het land realiseert de Doelen jaarlijks een kwalitatief hoogwaardig internationaal programma van concerten met klassieke muziek, wereldmuziek, pop en jazz. Als congresgebouw is de Doelen een belangrijke speler op de nationale en. internationale congres en evenementenmarkt, waarbij optimale dienstverlening voorop staat. De 4 zalen en ruim 30 subzalen in de Doelen worden jaarlijks ruim 1200 keer ingezet voor uiteenlopende evenementen; concerten in alle genres, congressen en andere zakelijke evenementen. De Doelen is tevens een geliefde locatie voor spraakmakende internationale evenementen, waaronder het International Film Festival Rotterdam, het Gergiev Festival en ClassicalNEXT.
vochtige slaapkamer
Grote Zaal Kwartier De Doelen ICC Rotterdam.
De ruime Port of Rotterdam Foyer is zeer geschikt voor catering en expositie. De capaciteit van de zaal varieert van 1.755 bij congressen tot 2.200 bij concerten. Grote Zaal Kwartier. Port of Rotterdam Foyer. Hal Grote Zaal. Eduard Flipse Zaal. Download plattegrond capaciteitenoverzicht. De Doelen bestaat uit drie kwartieren, samen geschikt voor bijeenkomsten van 100 tot 3000 personen.
clip in extensions
Congreszalen De Doelen ICC Rotterdam.
Download plattegrond capaciteitenoverzicht. Download plattegrond capaciteitenoverzicht. De Doelen bestaat uit drie kwartieren, samen geschikt voor bijeenkomsten van 100 tot 3000 personen. Elk kwartier heeft zijn eigen entree, een plenaire zaal, een foyerruimte en een aantal subzalen. Afhankelijk van de grootte van uw evenement, kunt u ervoor kiezen om een of meerdere kwartieren te gebruiken. In alle gevallen bieden wij volledige exclusiviteit. U bent de enige gebruiker van uw kwartier met bijbehorende entree. Grote Zaal Kwartier. Moderne congreszaal met de sfeervolle allure van een concertzaal. Het Jurriaanse kwartier staat bekend om de akoestische kenmerken. Willem Burger Kwartier. Het Willem Burger Kwartier is speciaal ontwikkeld voor congressen en zakelijke bijeenkomsten. De Doelen heeft jarenlange ervaring op het gebied van evenementenorganisatie en stelt zich daarom graag op als een partner die meebeweegt en meedenkt om zo de doelstelling van een bijeenkomst optimaal te realiseren. Kiezen voor de Doelen is kiezen voor professionaliteit. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of om de verschillende ruimtes te bekijken.: 010 2171735 / evenementenwerving@dedoelen.nl. Mail ons direct. De DOELEN 2016. Neem contact met ons op voor meer informatie. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem contact op. Schrijf u in voor de Doelen ICC Rotterdam nieuwsbrief.
De Doelen ICC Rotterdam.
Download plattegrond capaciteitenoverzicht. Download plattegrond capaciteitenoverzicht. Bekijk de mogelijkheden. Over audiovisuele voorzieningen, cateraars en hotels. Maak kennis met de Must See City van dit moment. Ontmoeting en gastvrijheid staan centraal in de Doelen. Zeer gastvrij en professioneel en dit is precies wat wij willen uitstralen richting onze doelgroep. Stichting Instituut voor Pensioeneducatie. Er wordt goed meegedacht en meegewerkt met oog voor de details. Vrijwel niets is onmogelijk. Fijne samenwerking met kundige mensen. Geweldige locatie midden in Rotterdam.

Contacteer ons

hotel de nieuwe doelen
fysio fysiek gouda
fysiotherapie gouda bloemendaal
rotterdam de doelen
fysio achterwillens gouda
concert de doelen
programma de doelen
de doelen rotterdam programma
de doelen rotterdam plattegrond
sport fysio utrecht
restaurant de doelen muiden
de doelen groningen
fysiotherapie gouda goverwelle