Zoeken naar de doelen rotterdam programma

de doelen rotterdam programma  
de rotterdam rotterdam - 3077 MJ ROTTERDAM.
Als reclamebureau in Rotterdam werken wij voor grote en kleine opdrachtgevers. Wij zorgen gegarandeerd voor een betere vindbaarheid van uw organisatie op internet. Daarom noemen wij onszelf liever een resultaatbureau. Ons succespercentage is 70% van de zoekwoorden in de top 10 van Google.
De Doelen De Doelen ICC Rotterdam.
Een enerverend, dynamisch bedrijf op het snijvlak van cultuur en zakelijkheid. Als een van de belangrijkste en drukst bezochte muziekpodia van het land realiseert de Doelen jaarlijks een kwalitatief hoogwaardig internationaal programma van concerten met klassieke muziek, wereldmuziek, pop en jazz. Als congresgebouw is de Doelen een belangrijke speler op de nationale en. internationale congres en evenementenmarkt, waarbij optimale dienstverlening voorop staat. De 4 zalen en ruim 30 subzalen in de Doelen worden jaarlijks ruim 1200 keer ingezet voor uiteenlopende evenementen; concerten in alle genres, congressen en andere zakelijke evenementen. De Doelen is tevens een geliefde locatie voor spraakmakende internationale evenementen, waaronder het International Film Festival Rotterdam, het Gergiev Festival en ClassicalNEXT.
relatiegeschenken
De Doelen.
Welkom bij de Doelen! Hét podium in het hart van Rotterdam voor klassieke muziek, jazz, world, pop en alles daartussen. Series Jazz en World. Red Sofa concerten. Voordeelpassen: Red Sofa, Club Doelen, CJP. Rondom uw concertbezoek. Toegankelijkheid en speciale voorzieningen. Steun de Doelen. over de Doelen. Missie en ambities. Highlights uit het programma.
ferrari dekbedovertrek
Agenda De Doelen.
Verder winkelen Selecteer plaatsen. Kassa de Doelen. 3012 CL Rotterdam. Tel: 010 2 17 17 17. Geopend ma t/m za van 14-18 uur. Partners / Sponsors. Facebook Twitter YouTube Spotify Instagram. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Meld mij aan.
piaggio
Concerten Rotterdams Philharmonisch Orkest. Rotterdams Philharmonisch Orkest. Rotterdams Philharmonisch Orkest.
Tsjaikovski, Pjotr Iljitsj. Grote Zaal, de Doelen. de Doelen, Rotterdam. Museum Boijmans van Beuningen, Rotterdam. Stel uw eigen flex-abonnement samen met 15% korting. Top 3 best verkocht. Saint-Saëns en Debussy. Schuberts Grote Symfonie. Mozart en Strauss met Edo de Waart.
wasmachine
De Doelen Concertkaarten, concertagenda, informatie Live Nation Nederland.
Concert en congresgebouw de Doelen verwelkomt jaarlijks zo'n' 700.000 bezoekers. Als concertgebouw bekleedt de Doelen de tweede plaats in Nederland qua publieksbereik en onder de Rotterdamse podiuminstellingen veruit de eerste plaats, waarbij de Doelen het sterkste cultuurmerk is voor Rotterdam.
de Doelen Uitagenda Rotterdam.
Het gebouw is een gemeentelijk monument en is als sluitstuk van de wederopbouw, zoals het in Rotterdam gezien wordt, van grote cultuurhistorische waarde. De zeer brede programmering, van grote publiekstrekkers tot specialistische concerten voor de doorgewinterde muziekkenner, van kinderconcerten tot concerten met muziek uit diverse herkomstlanden, maakt de Doelen een muziekhuis voor iedereen.

KvK Rotterdam 24389335. Programma Seizoen 2018-2019. 25-11-2018: Ode aan Army Air Force Band. 02-12-2018: Rapalje Celtic Folk Morning. 09-12-2018: Ode aan Simon and Garfunkel. 16-12-2018: Lenny Kuhr. 23-12-2018: 25 jaar White Christmas at de Doelen. 27-01-2019: Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal.
De Doelen Openingstijden, prijzen, route en beoordelingen.
Ook worden geregeld jazz en popconcerten gegeven. Het complete programma van aankomende concerten kun je vinden op de website van De Doelen. Evenementen in De Doelen. Een aantal grote evenementen keren elk jaar weer terug in De Doelen. Zo wordt er rond Kerst altijd een reeks Kerstconcerten gegeven door het Deo Cantemus koor. Een ander belangrijk terugkerend evenement is het Gergiev Festival met een aantal klassieke concerten van onder andere het Rotterdam Philharmonisch orkest.

Contacteer ons

hotel de nieuwe doelen
fysio fysiek gouda
fysiotherapie gouda bloemendaal
rotterdam de doelen
fysio achterwillens gouda
concert de doelen
programma de doelen
de doelen rotterdam programma
de doelen rotterdam plattegrond
sport fysio utrecht
restaurant de doelen muiden
de doelen groningen
fysiotherapie gouda goverwelle